Приједор: Полицајац спријечио самоубиство

Припадник Центра јавне безбједности Приједор Миленко Вукмир спријечио је самоубиство које је данас на приједорском градском мосту намјеравао да почини шездесетједногодишњи Приједорчанин чији су иницијали Д.Ђ.

Република Српска 04.08.2015 | 15:30
Приједор: Полицајац спријечио самоубиство

Центру је у 10.10 часова пријављено да је на приједорском градском мосту у току покушај самоубиства мушке особе, након чега су полицајци испод моста затекли мушкарца чији су иницијали Д.Ђ. који је покушавао да се објеси.

Полицајац Вукмир је остварио вербалну комуникацију са Д.Ђ, ушао у воду и дошао до њега, те га успио убиједити да изађе из воде, саопштено је из ЦЈБ Приједор.

Лице је возилом Службе хитне помоћи Приједор превезено на Одјељење психијатрије Опште болнице Приједор ради указивања медицинске помоћи.

У саопштењу се истиче да данашњи чин полицијског службеника из Приједора показује хуманост полицијске професије, жељу и спремност полицијских службеника да помогну грађанима када год им је њихова помоћ потребна.

Незванично, ријеч је о Душану Ђурици који је ратни војни инвалид 4. категорије, а као могући узрок његовог покушаја самоубиства незванично се наводи недавна ревизија, гдје је изгубио поменуту категоризацију.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бег

04.08.2015 13:36

Свака цаст полицајцу и признање а том јадном цовјеку треба помоци и објаснити гдје је његова инвалидност нестала као.и свих других код Мајкицке и иних који су отели борцима на свим странам највисе и прво достојанство.Зато народе свих вјера размислите ко вас води и даље.Збох њих сте инвалиди а и даље вас водају ко на узици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

04.08.2015 14:26

ПОСТОЈЕ ФОТОГРАФИЈЕ ,ЧОВЈЕКА КОЈИ ЈЕ ОКАЧИЈО ТАБЛУ НА ОГРАДУ МОСТА ,НА КОЈОЈ ПИЋЕ ДА ЈЕ РАТНИ ВОЈНИ ИНВАЛИД И ДА НЕМА ХЈЕБА И ДА ХОЧЕ ДА ШТРАЈКУЈЕ ,И ОНДА СЕ СПУСТИО НА ЈЕДАН ОД СТУБОВА КОЈУ ВИРИ ИЗ ВОДЕ И ТУ СЈЕО, У ПЛИТКОМ ДИЈЕЛУ САНЕ ОНДА ЈЕ ДОШАО ПОЛИЦАЈАЦ ПРЕГАЗИЈО ВОДУ И СКИНОГА СА СТУБА, НЕ ДАЈУ ЧОВЈЕКУ НИ ДА ИСКАЖЕ НЕПРАВДУ КАКО ОНАДА ДА МУ ДАЈУ ХЈЕБА, ЈАДАН

ОДГОВОРИТЕ