Prijedor: Policajac spriječio samoubistvo

Pripadnik Centra javne bezbjednosti Prijedor Milenko Vukmir spriječio je samoubistvo koje je danas na prijedorskom gradskom mostu namjeravao da počini šezdesetjednogodišnji Prijedorčanin čiji su inicijali D.Đ.

Republika Srpska 04.08.2015 | 15:30
Prijedor: Policajac spriječio samoubistvo

Centru je u 10.10 časova prijavljeno da je na prijedorskom gradskom mostu u toku pokušaj samoubistva muške osobe, nakon čega su policajci ispod mosta zatekli muškarca čiji su inicijali D.Đ. koji je pokušavao da se objesi.

Policajac Vukmir je ostvario verbalnu komunikaciju sa D.Đ, ušao u vodu i došao do njega, te ga uspio ubijediti da izađe iz vode, saopšteno je iz CJB Prijedor.

Lice je vozilom Službe hitne pomoći Prijedor prevezeno na Odjeljenje psihijatrije Opšte bolnice Prijedor radi ukazivanja medicinske pomoći.

U saopštenju se ističe da današnji čin policijskog službenika iz Prijedora pokazuje humanost policijske profesije, želju i spremnost policijskih službenika da pomognu građanima kada god im je njihova pomoć potrebna.

Nezvanično, riječ je o Dušanu Đurici koji je ratni vojni invalid 4. kategorije, a kao mogući uzrok njegovog pokušaja samoubistva nezvanično se navodi nedavna revizija, gdje je izgubio pomenutu kategorizaciju.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Beg

04.08.2015 13:36

Svaka cast policajcu i priznanje a tom jadnom covjeku treba pomoci i objasniti gdje je njegova invalidnost nestala kao.i svih drugih kod Majkicke i inih koji su oteli borcima na svim stranam najvise i prvo dostojanstvo.Zato narode svih vjera razmislite ko vas vodi i dalje.Zboh njih ste invalidi a i dalje vas vodaju ko na uzici.

ODGOVORITE
Name

PD

04.08.2015 14:26

POSTOJE FOTOGRAFIJE ,ČOVJEKA KOJI JE OKAČIJO TABLU NA OGRADU MOSTA ,NA KOJOJ PIĆE DA JE RATNI VOJNI INVALID I DA NEMA HJEBA I DA HOČE DA ŠTRAJKUJE ,I ONDA SE SPUSTIO NA JEDAN OD STUBOVA KOJU VIRI IZ VODE I TU SJEO, U PLITKOM DIJELU SANE ONDA JE DOŠAO POLICAJAC PREGAZIJO VODU I SKINOGA SA STUBA, NE DAJU ČOVJEKU NI DA ISKAŽE NEPRAVDU KAKO ONADA DA MU DAJU HJEBA, JADAN

ODGOVORITE