Сјајан видео: Кристијано Роналдо - краљ и просјак!

Како је Роналдо одушевио пролазнике на улицама Мадрида?! На једном од тргова у шпанској престоници Португалац је дошао обучен у тренерку, с ранцем на леђима и фудбалском лоптом и одмах је почео да изводи чаролије, а у првом тренутку пролазници нису баш обраћали пажњу на њега.

Фудбал 05.08.2015 | 15:00
Сјајан видео: Кристијано Роналдо - краљ и просјак!

Кристијано Роналдо је мајстор са лоптом, то сви знају, али показао је и да уме добро да се преруши и изиграва уличног забављача у Мадриду који успут покушава нешто и да заради од пролазника.

На један од тргова у шпанској престоници Португалац је дошао обучен у тренерку, с ранцем на леђима и фудбалском лоптом, и одмах је почео да изводи чаролије, а у првом тренутку пролазници нису баш обраћали пажњу на њега.

Ипак, како је време одмицало, људи су почели да се окупљају око момка с брадом који је показао да има магију у ногама и једног дечака који је на све начине покушавао да му узме лопту.

И онда у великом финалу, португалски ас скинуо је редом бркове, браду, перику и наочаре за сунце, а дечак је благо речено, остао у шоку када је испред себе видео једног од најбољих фудбалера данашњице.

Уосталом, погледајте како је то изгледало.

Коментари / 0

Оставите коментар