Sjajan video: Kristijano Ronaldo - kralj i prosjak!

Kako je Ronaldo oduševio prolaznike na ulicama Madrida?! Na jednom od trgova u španskoj prestonici Portugalac je došao obučen u trenerku, s rancem na leđima i fudbalskom loptom i odmah je počeo da izvodi čarolije, a u prvom trenutku prolaznici nisu baš obraćali pažnju na njega.

Fudbal 05.08.2015 | 15:00
Sjajan video: Kristijano Ronaldo - kralj i prosjak!

Kristijano Ronaldo je majstor sa loptom, to svi znaju, ali pokazao je i da ume dobro da se preruši i izigrava uličnog zabavljača u Madridu koji usput pokušava nešto i da zaradi od prolaznika.

Na jedan od trgova u španskoj prestonici Portugalac je došao obučen u trenerku, s rancem na leđima i fudbalskom loptom, i odmah je počeo da izvodi čarolije, a u prvom trenutku prolaznici nisu baš obraćali pažnju na njega.

Ipak, kako je vreme odmicalo, ljudi su počeli da se okupljaju oko momka s bradom koji je pokazao da ima magiju u nogama i jednog dečaka koji je na sve načine pokušavao da mu uzme loptu.

I onda u velikom finalu, portugalski as skinuo je redom brkove, bradu, periku i naočare za sunce, a dečak je blago rečeno, ostao u šoku kada je ispred sebe video jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Uostalom, pogledajte kako je to izgledalo.

Komentari / 0

Ostavite komentar