Фенербахче: Робен и Гарсија за бруталан финиш прелазног рока!

Нови спонзорски уговор с компанијом Улкер донео је клубу 90.000.000 евра који ће бити уложени у нова појачања!

Фудбал 08.08.2015 | 11:20
Фенербахче: Робен и Гарсија за бруталан финиш прелазног рока!

Фенербахче се опасно „отворио“ овога лета, довео је врхунска имена у Истамбул и потрошио преко 30.000.000 евра, али је то ништа у поређењу са оним што се најављује, ако екипа португалског стручњака Витора Переире елиминише сутра увече Шахтјор и домогне се плеј-офа за Лигу шампиона.

Нови спонзорски уговор с компанијом Улкер донео је клубу фантастичних 90.000.000 евра, које ће потрошити на још два фантастична фудбалера. Први је, ни мање ни више, него Арјен Робен, крлини нападач Бајерна из Минхена, који би могао да буде доступан за праву цену (само је питање да ли је Гвардиола спреман да га се одрекне), док је друго име на листи жеља Раул Гарсија везиста Атлетика из Мадрида.

Према наводима турских медија, делегација Фенербахчеа састаће се данас у Мадриду са челницима Јорганџија, али и заступницима фудбалера, са којима ће пробати да се договори око 15.000.000 евра вредног трансфера везисте у Истанбул.

Иако играч на кога Дијего Симеоне више не рачуна стандардно није спреман бар засад за селидбу, челници Фенера играју на карту уносне новчане понуде, али и на то да ће га Арда Туран, иначе бивши фудбалер великог ривала Галатасараја, у њихову корист “саветовати” да се пресели у Турску.

Када и ако успешно заврше преговоре са Гарсијом, челници Фенера већ предвече лете за Минхен да погледају мечеве Ауди купа и покушају да се договоре са Баварцима око куповине Робена.

Ето, чим се има пара, очигледно, све се стигне, па не треба се изненадити ако се наредних дана звездама Фенера - Кјаеру, Нанију, Ван Персију и осталима, придруже још два врхунска мајстора.

Коментари / 0

Оставите коментар