Fenerbahče: Roben i Garsija za brutalan finiš prelaznog roka!

Novi sponzorski ugovor s kompanijom Ulker doneo je klubu 90.000.000 evra koji će biti uloženi u nova pojačanja!

Fudbal 08.08.2015 | 11:20
Fenerbahče: Roben i Garsija za brutalan finiš prelaznog roka!

Fenerbahče se opasno „otvorio“ ovoga leta, doveo je vrhunska imena u Istambul i potrošio preko 30.000.000 evra, ali je to ništa u poređenju sa onim što se najavljuje, ako ekipa portugalskog stručnjaka Vitora Pereire eliminiše sutra uveče Šahtjor i domogne se plej-ofa za Ligu šampiona.

Novi sponzorski ugovor s kompanijom Ulker doneo je klubu fantastičnih 90.000.000 evra, koje će potrošiti na još dva fantastična fudbalera. Prvi je, ni manje ni više, nego Arjen Roben, krlini napadač Bajerna iz Minhena, koji bi mogao da bude dostupan za pravu cenu (samo je pitanje da li je Gvardiola spreman da ga se odrekne), dok je drugo ime na listi želja Raul Garsija vezista Atletika iz Madrida.

Prema navodima turskih medija, delegacija Fenerbahčea sastaće se danas u Madridu sa čelnicima Jorgandžija, ali i zastupnicima fudbalera, sa kojima će probati da se dogovori oko 15.000.000 evra vrednog transfera veziste u Istanbul.

Iako igrač na koga Dijego Simeone više ne računa standardno nije spreman bar zasad za selidbu, čelnici Fenera igraju na kartu unosne novčane ponude, ali i na to da će ga Arda Turan, inače bivši fudbaler velikog rivala Galatasaraja, u njihovu korist “savetovati” da se preseli u Tursku.

Kada i ako uspešno završe pregovore sa Garsijom, čelnici Fenera već predveče lete za Minhen da pogledaju mečeve Audi kupa i pokušaju da se dogovore sa Bavarcima oko kupovine Robena.

Eto, čim se ima para, očigledno, sve se stigne, pa ne treba se iznenaditi ako se narednih dana zvezdama Fenera - Kjaeru, Naniju, Van Persiju i ostalima, pridruže još dva vrhunska majstora.

Komentari / 0

Ostavite komentar