Драма! Гроф Божовић иде ако управа поднесе оставке!

Он сматра да је његова морална обавеза да оде са људима који су га довели у клуб...

Фудбал 03.08.2015 | 20:40
Драма! Гроф Божовић иде ако управа поднесе оставке!

Неизвесност око највећег српског стадиона и даље тиња. На сутрашњој седници управног одбора Црвене звезде у 19 сати требало би коначно да буде јасно у ком правцу ће клуб наставити даље. Позиције челника српског вицеђампиона су и даље неизвесне после ултимативног захтева навијача да подсену оставке.

Генерални директор Звездан Терзић и тренер Миодраг Божовић желели су да напусте одаје стадиона Рајко Митић на претходној седници управног одбора. То су одбили чланови Звездине владе, али би драма могла да добије нови чин.

Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, тренер Миодраг Божовић данас је посетио канцеларију председника Светозара Мијаиловића и саопштио да ће сигурно отићи из клуба ако управа клуба буде поднела оставке. Он сматра да је његова морална обавеза да оде са људима који су га довели у клуб.

И даље није познато шта ће се изродити на сутрашњој седници управног одбора, мада су половичне шансе да комплетна управа оде, а са њима и шеф стручног штаба. Наравно, постоје и друге опције које засад нису познате јавности.

Коментари / 0

Оставите коментар