Drama! Grof Božović ide ako uprava podnese ostavke!

On smatra da je njegova moralna obaveza da ode sa ljudima koji su ga doveli u klub...

Fudbal 03.08.2015 | 20:40
Drama! Grof Božović ide ako uprava podnese ostavke!

Neizvesnost oko najvećeg srpskog stadiona i dalje tinja. Na sutrašnjoj sednici upravnog odbora Crvene zvezde u 19 sati trebalo bi konačno da bude jasno u kom pravcu će klub nastaviti dalje. Pozicije čelnika srpskog viceđampiona su i dalje neizvesne posle ultimativnog zahteva navijača da podsenu ostavke.

Generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović želeli su da napuste odaje stadiona Rajko Mitić na prethodnoj sednici upravnog odbora. To su odbili članovi Zvezdine vlade, ali bi drama mogla da dobije novi čin.

Kako saznaje MOZZART Sport, trener Miodrag Božović danas je posetio kancelariju predsednika Svetozara Mijailovića i saopštio da će sigurno otići iz kluba ako uprava kluba bude podnela ostavke. On smatra da je njegova moralna obaveza da ode sa ljudima koji su ga doveli u klub.

I dalje nije poznato šta će se izroditi na sutrašnjoj sednici upravnog odbora, mada su polovične šanse da kompletna uprava ode, a sa njima i šef stručnog štaba. Naravno, postoje i druge opcije koje zasad nisu poznate javnosti.

Komentari / 0

Ostavite komentar