Сурови Тухел! Миљеник ''Жутог зида'' иде због Шаћирија?!

Борусија спремна да плати 15.000.000 евра за фудбалера Интера.

Фудбал 07.08.2015 | 12:20
Сурови Тухел! Миљеник ''Жутог зида'' иде због Шаћирија?!

Роберто Манчини га је довео у Интер, али чим није све кренуо као по полу окренуо му је леђа, па Ђердан Шаћири последње месеци проводи у вртлогу неизвесности. Ускоро би то могло да се промени, пошто су према писањима најтиражнијег дневног листа Европе, немачког Билда,Борусија Дортмунд и њен нови тренер Томас Тухел опасно загризли за репрезентативца Швајцарске албанског порекла.

Билд, пословично добро упућен у збивања на трансфер тржишту, наводи да су Милионери спремили 15.000.000 евра за 23-годишњег играча, који би на Вестфалену зарађивао нешто испод 3.500.000 годишње. Сасвим довољно да испуни и његове личне и апетите Нероазура.

Толико је Тухел опчињен Шаћиријем да је спреман да одсвира крај каријере Јакуба Блашчиковског у Дортмунду, иако је пољски репрезентативац већ осам година члан Борусије и један од миљеника чувеног Жутог зида који чине навијачи клуба.

Професионални фудбал међутим не познаје емоције, а у Борусији су забринути да повредама склони Куба више не може да издржи да игра на врхунском нивоу.

Коментари / 0

Оставите коментар