Surovi Tuhel! Miljenik ''Žutog zida'' ide zbog Šaćirija?!

Borusija spremna da plati 15.000.000 evra za fudbalera Intera.

Fudbal 07.08.2015 | 12:20
Surovi Tuhel! Miljenik ''Žutog zida'' ide zbog Šaćirija?!

Roberto Mančini ga je doveo u Inter, ali čim nije sve krenuo kao po polu okrenuo mu je leđa, pa Đerdan Šaćiri poslednje meseci provodi u vrtlogu neizvesnosti. Uskoro bi to moglo da se promeni, pošto su prema pisanjima najtiražnijeg dnevnog lista Evrope, nemačkog Bilda,Borusija Dortmund i njen novi trener Tomas Tuhel opasno zagrizli za reprezentativca Švajcarske albanskog porekla.

Bild, poslovično dobro upućen u zbivanja na transfer tržištu, navodi da su Milioneri spremili 15.000.000 evra za 23-godišnjeg igrača, koji bi na Vestfalenu zarađivao nešto ispod 3.500.000 godišnje. Sasvim dovoljno da ispuni i njegove lične i apetite Neroazura.

Toliko je Tuhel opčinjen Šaćirijem da je spreman da odsvira kraj karijere Jakuba Blaščikovskog u Dortmundu, iako je poljski reprezentativac već osam godina član Borusije i jedan od miljenika čuvenog Žutog zida koji čine navijači kluba.

Profesionalni fudbal međutim ne poznaje emocije, a u Borusiji su zabrinuti da povredama skloni Kuba više ne može da izdrži da igra na vrhunskom nivou.

Komentari / 0

Ostavite komentar