Дирљиво: Ово је отац године!!!

Велики навијач Манчестер ситија истетовирао грб мрског градског ривала - Манчестер јунајтеда! Зашто? Зато што је цар! Прочитајте!

Фудбал 06.08.2015 | 10:40
Дирљиво: Ово је отац године!!!

Да смо живи и здрави, гласи један од традиционалних српских (и не само српских) поздрава. Заиста, ништа важније од здравља. Поготово здравља деце.

Нажалост, много је болесне деце на овом свету који пате од разноразних обољења, а за поједина још нема лека. Такав је случај и са Кирком Пиндером који пати од ретког обољења мишића (деформације костију)... Они који оболе од ове болести не живе дуже од 25 година.

Такав је случај и са Кирком Пиндером, дечаком који има 12 година и који је везан за инвалидска колица.

Његов отац Марк урадио је несвакидашњу ствар, а све са циљем да укаже на ову врсту обољења и да помогне да се, једног дана, нађе лек.

Марк је велики навијач Манчестер ситија, али је зарад овог циља учинио нешто невероватно - истетовирао је на нози грб Манчестер јунајтеда. Покренуо је и Фацебоок страницу на којој је замолио људе да му помогну да сакупи 10.000 фунти (до сада је већ прикупљено 11.500 фунти) како би његов син наставио терапије.

"Ја сам велики навијач Манчестер ситија, али сам истетовирао грб Јунајтеда само да бих скренуо пажњу јавности на ову болест. Ово што сам урадио није било лако, али то није никакав бол у поређењу са оним којих бих доживео ако бих изгубио сина. Учинићу све да му помогнем! Зато се надам да ће ми помоћи и навијачи једног и другог клуба", написао је он.

Грб Јунајтеда је истетовирао поред грба Манчестер ситија.

Ујединио је навијаче!

Коментари / 0

Оставите коментар