Dirljivo: Ovo je otac godine!!!

Veliki navijač Mančester sitija istetovirao grb mrskog gradskog rivala - Mančester junajteda! Zašto? Zato što je car! Pročitajte!

Fudbal 06.08.2015 | 10:40
Dirljivo: Ovo je otac godine!!!

Da smo živi i zdravi, glasi jedan od tradicionalnih srpskih (i ne samo srpskih) pozdrava. Zaista, ništa važnije od zdravlja. Pogotovo zdravlja dece.

Nažalost, mnogo je bolesne dece na ovom svetu koji pate od raznoraznih oboljenja, a za pojedina još nema leka. Takav je slučaj i sa Kirkom Pinderom koji pati od retkog oboljenja mišića (deformacije kostiju)... Oni koji obole od ove bolesti ne žive duže od 25 godina.

Takav je slučaj i sa Kirkom Pinderom, dečakom koji ima 12 godina i koji je vezan za invalidska kolica.

Njegov otac Mark uradio je nesvakidašnju stvar, a sve sa ciljem da ukaže na ovu vrstu oboljenja i da pomogne da se, jednog dana, nađe lek.

Mark je veliki navijač Mančester sitija, ali je zarad ovog cilja učinio nešto neverovatno - istetovirao je na nozi grb Mančester junajteda. Pokrenuo je i Facebook stranicu na kojoj je zamolio ljude da mu pomognu da sakupi 10.000 funti (do sada je već prikupljeno 11.500 funti) kako bi njegov sin nastavio terapije.

"Ja sam veliki navijač Mančester sitija, ali sam istetovirao grb Junajteda samo da bih skrenuo pažnju javnosti na ovu bolest. Ovo što sam uradio nije bilo lako, ali to nije nikakav bol u poređenju sa onim kojih bih doživeo ako bih izgubio sina. Učiniću sve da mu pomognem! Zato se nadam da će mi pomoći i navijači jednog i drugog kluba", napisao je on.

Grb Junajteda je istetovirao pored grba Mančester sitija.

Ujedinio je navijače!

Komentari / 0

Ostavite komentar