Видео - Вулићевић: Хоћу проценат кад оде Абубакар!

Мирослав Вулићевић "испратио" Петра Шкулетића, па Бранка Илића у иностранство. Сада је цимер са Абубакаром: "Очекујем проценат од његовог будућег трансфера".

Фудбал 05.08.2015 | 12:40
Видео - Вулићевић: Хоћу проценат кад оде Абубакар!

Мирослав Вулићевић је постигао сјајан гол који је Партизану отворио врата последњој степеници пред улазак у групну фазу Лиге шампиона.

То је био први гол који је Мирослав Вулићевић постигао за Партизан! А тај гол "видела" је његова супруга.

"Чули смо се пре утакмице у Букурешту, па ми је она рекла: 'Хајде, дај гол'. И ето, дао сам га (хахаха). Оно срце које сте видели је посвећен мојој породици. Читав клуб, навијачи, новинари су били уз мене док сам се опорацвљао од повреде и свима хвала, али је породица највише трпела и била најближа свему томе. Зато сам гол посветио супрузи и кћеркама", каже Вулићевић за клупски сајт.

Занимљивост из Партизана је да се сада сви "отимају" да буду цимери са Вулићевићем, јер ко год је са њим био у соби - било на припремама или на гостовањима - остварио је одличан трансфер у иностранство.

"То је тренутно најскупља соба, постоји ценовник ко хоће да буде мој цимер. Био је Петар Шкулетић - отишао је, потом Бранко Илић и он је остварио трансфер. Сад је дошао ред на Абубакара. У случају трансфера, одређени проценат, разуме се", рекао је Вулићевић у шали.

Каже да је са Абуом био цимер и док су играли у Војводини.

"Били смо цимери, комшије, познаје српски фудбал, језик, српски менталитет, он је сјајан момак. Мислим да се сјајно снашао у Партизану, биће још боље", каже Вулићевић о свом цимеру.

Коментари / 0

Оставите коментар