Video - Vulićević: Hoću procenat kad ode Abubakar!

Miroslav Vulićević "ispratio" Petra Škuletića, pa Branka Ilića u inostranstvo. Sada je cimer sa Abubakarom: "Očekujem procenat od njegovog budućeg transfera".

Fudbal 05.08.2015 | 12:40
Video - Vulićević: Hoću procenat kad ode Abubakar!

Miroslav Vulićević je postigao sjajan gol koji je Partizanu otvorio vrata poslednjoj stepenici pred ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

To je bio prvi gol koji je Miroslav Vulićević postigao za Partizan! A taj gol "videla" je njegova supruga.

"Čuli smo se pre utakmice u Bukureštu, pa mi je ona rekla: 'Hajde, daj gol'. I eto, dao sam ga (hahaha). Ono srce koje ste videli je posvećen mojoj porodici. Čitav klub, navijači, novinari su bili uz mene dok sam se oporacvljao od povrede i svima hvala, ali je porodica najviše trpela i bila najbliža svemu tome. Zato sam gol posvetio supruzi i kćerkama", kaže Vulićević za klupski sajt.

Zanimljivost iz Partizana je da se sada svi "otimaju" da budu cimeri sa Vulićevićem, jer ko god je sa njim bio u sobi - bilo na pripremama ili na gostovanjima - ostvario je odličan transfer u inostranstvo.

"To je trenutno najskuplja soba, postoji cenovnik ko hoće da bude moj cimer. Bio je Petar Škuletić - otišao je, potom Branko Ilić i on je ostvario transfer. Sad je došao red na Abubakara. U slučaju transfera, određeni procenat, razume se", rekao je Vulićević u šali.

Kaže da je sa Abuom bio cimer i dok su igrali u Vojvodini.

"Bili smo cimeri, komšije, poznaje srpski fudbal, jezik, srpski mentalitet, on je sjajan momak. Mislim da se sjajno snašao u Partizanu, biće još bolje", kaže Vulićević o svom cimeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar