Лионова офанзива на Валбуену!

Валбуена пристао на мању плату, на столу Малаге 5.000.000 за Дардера. После пораза у француском Суперкупу на Жерлану схватили да су им појачања неопходна ако желе да се укључе у борбу за трофеје.

Фудбал 09.08.2015 | 14:20
Лионова офанзива на Валбуену!

Прошле сезоне нико му није давао велике шансе да се умешају у борбу за сам врх табеле, али је Лион супротно свим очекивања заузео друго место и директно се пласирао у Лигу шампиона. Ипак председник Жан Мишел Ола свестан је да је теже задржати се у врху него тамо стићи, а пораз од Пари Сен Жермена од рутинских 0:2 у мечу за француски Суперкуп јасно је показао – Олимпику су појачања неопходна ако жели да настави у ритму.

Стога су се на Жерлану бацили на посао. Већ два дана се помиње повратак Метјуа Валбуене, репрезентативца Француске који је по одласку из Марсеља потписао за московски Динамо. У Русији није претерано задовољан, па је пристао на значајно смањење плате како би добио дозволу да се врати у отаџбину. Ипак Динамо ће одлучити.

Резервне опције су Јунес Беланда и Рони Лопес, док је сасвим невезано за ту причу у фокусу и Малагин Серђи Дардер. Лион је у Андалузију послао конкретну понуду од 5.000.000 евра плус бонуси у зависности од партија 21-годишњег везисте.

Коментари / 0

Оставите коментар