Lionova ofanziva na Valbuenu!

Valbuena pristao na manju platu, na stolu Malage 5.000.000 za Dardera. Posle poraza u francuskom Superkupu na Žerlanu shvatili da su im pojačanja neophodna ako žele da se uključe u borbu za trofeje.

Fudbal 09.08.2015 | 14:20
Lionova ofanziva na Valbuenu!

Prošle sezone niko mu nije davao velike šanse da se umešaju u borbu za sam vrh tabele, ali je Lion suprotno svim očekivanja zauzeo drugo mesto i direktno se plasirao u Ligu šampiona. Ipak predsednik Žan Mišel Ola svestan je da je teže zadržati se u vrhu nego tamo stići, a poraz od Pari Sen Žermena od rutinskih 0:2 u meču za francuski Superkup jasno je pokazao – Olimpiku su pojačanja neophodna ako želi da nastavi u ritmu.

Stoga su se na Žerlanu bacili na posao. Već dva dana se pominje povratak Metjua Valbuene, reprezentativca Francuske koji je po odlasku iz Marselja potpisao za moskovski Dinamo. U Rusiji nije preterano zadovoljan, pa je pristao na značajno smanjenje plate kako bi dobio dozvolu da se vrati u otadžbinu. Ipak Dinamo će odlučiti.

Rezervne opcije su Junes Belanda i Roni Lopes, dok je sasvim nevezano za tu priču u fokusu i Malagin Serđi Darder. Lion je u Andaluziju poslao konkretnu ponudu od 5.000.000 evra plus bonusi u zavisnosti od partija 21-godišnjeg veziste.

Komentari / 0

Ostavite komentar