Два милиона долара за рекламне спотове

Водећи кандидат демократа у трци за председника САД Хилари Клинтон потрошила је два милиона долара за емитовање првих телевизијских реклама у државама Ајова и Њу Хемпшир, које прве отварају бирлишта за изборе 2016. године.

Свијет 03.08.2015 | 13:36
Два милиона долара за рекламне спотове

Рекламе, које ће се од сутра приказивати на телевизији, говоре о њеном раду у вези са породичним проблемима и њеном односу са покојном мајком.

На тај начин, њен тим је покушао да јавности поново представи једну од најпознатијих америчких политичких личности и прикаже је као борца који разуме свакодневне проблеме просечног Американца, преноси АП.

"Након завршених студија права, она је могла да се запосли у некој великој фирми, али је отишла да ради у Дечијем фонду одбране. У Арканзасу се борила за реформу школства како би променила животе свих нас. Као прва дама, помогла је да осам милиона деце добије здравствену негу", наводи су једној реклами.

У другој, приказује се живот њене покојне мајке Дороти Родам с посебним освртом на њено несрећно детињство, обележено напуштањем, занемаривањем и сиромаштвом.

Популарност Хилари Клинтон претходних недеља је опала, а она се суочава са критикама да је користила искључиво приватни мејл за службену преписку у перидоу од 2009. до 2013. године, када је била на функцији државног секретара САД.

Недавно је и амерички потпредседник Џозеф Бајден најавио могућу кандидатуру за председника, изазивајући Клинтон на тај начин.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Н..

03.08.2015 12:07

Када постане предсједница Хилари , онда це умјесто Била неко други да је бари...

ОДГОВОРИТЕ
Name

код

03.08.2015 12:15

Све од зле мајке и од горег оца !

ОДГОВОРИТЕ
Name

труло па смрди

03.08.2015 13:03

Мрљина од бабускаре. И она, обична нула, за предсједника САДа. Ех, шта раде и тим Американцима. Како то да Американци то све не растјерају! То је некад био слободарски народ!

ОДГОВОРИТЕ