Келн се поклонио Јојићу! Гол за тријумф над Валенсијом!

Српски фудбалер ће по свему судећи наредне сезоне бити једна од покретачких снага у тиму Јарчева.

Фудбал 03.08.2015 | 10:00
Келн се поклонио Јојићу! Гол за тријумф над Валенсијом!

Прошле сезоне у доњем дому, сада чини се спремни да нападну и Европу. После победе над премијерлигашем Стоуком фудбалери Келна савладали су и моћну Валенсију са 3:2 у мечу у којем је српски репрезентативац Милош Јојић постигао првенац у новом клубу и наговестио да ће бити велико појачање за Јарчеве.

Филип Хозинер и Кевин Фогт су додуше начели Слепе мишеве, али када су Шпанци почели да хватају ваздух и преко Хавија Фуега смањили заостатак на 1:2 Келн је добио прилику да упозна какав навигациони систем се крије у Јојићевим ногама.

Као некад у црно-белом дресу Партизана Јојић је наместио лопту на неклих 22 метра од противничког гола и математички прецизно гађао у доњи леви угао. Лопта је одскочила испред Хаумеа Доменека. Имао ју је голман Валенсије на руци, али била је она превише брза и имала прешипе ефеа да би се тек тако зауставила.

Рајн Енерги стадион се поклонио Милошу Јојићу. У Борусији Дортмунд сигурно су се бар на тренутак ухватили за главу и замислили: Да ли смо погрешили што смо га се тако лако одрекли?

Иначе, Валенсија је до краја меча успела само да ублажи пораз захваљујући Алвару Негреду, који је као и Јојић пробио лед и постигао првенац у новом клубу.

Коментари / 0

Оставите коментар