Keln se poklonio Jojiću! Gol za trijumf nad Valensijom!

Srpski fudbaler će po svemu sudeći naredne sezone biti jedna od pokretačkih snaga u timu Jarčeva.

Fudbal 03.08.2015 | 10:00
Keln se poklonio Jojiću! Gol za trijumf nad Valensijom!

Prošle sezone u donjem domu, sada čini se spremni da napadnu i Evropu. Posle pobede nad premijerligašem Stoukom fudbaleri Kelna savladali su i moćnu Valensiju sa 3:2 u meču u kojem je srpski reprezentativac Miloš Jojić postigao prvenac u novom klubu i nagovestio da će biti veliko pojačanje za Jarčeve.

Filip Hoziner i Kevin Fogt su doduše načeli Slepe miševe, ali kada su Španci počeli da hvataju vazduh i preko Havija Fuega smanjili zaostatak na 1:2 Keln je dobio priliku da upozna kakav navigacioni sistem se krije u Jojićevim nogama.

Kao nekad u crno-belom dresu Partizana Jojić je namestio loptu na neklih 22 metra od protivničkog gola i matematički precizno gađao u donji levi ugao. Lopta je odskočila ispred Haumea Domeneka. Imao ju je golman Valensije na ruci, ali bila je ona previše brza i imala prešipe efea da bi se tek tako zaustavila.

Rajn Energi stadion se poklonio Milošu Jojiću. U Borusiji Dortmund sigurno su se bar na trenutak uhvatili za glavu i zamislili: Da li smo pogrešili što smo ga se tako lako odrekli?

Inače, Valensija je do kraja meča uspela samo da ublaži poraz zahvaljujući Alvaru Negredu, koji je kao i Jojić probio led i postigao prvenac u novom klubu.

Komentari / 0

Ostavite komentar