Шкулетићева порука Гробарима: Нисам кукао и молио!

Центарфор московске Локомотиве осетио је потребу да објасни навијачима како је отишао из Хумске.

Фудбал 03.08.2015 | 17:20
Шкулетићева порука Гробарима: Нисам кукао и молио!

Петар Шкулетић (25) напустио је у фебруару Партизан након полусезоне из снова (14 голова) и прешао у Локомотиву из Москве за четири милиона евра.

Иако је било дуго наговештавано да би крупни центарфор могао да се одсели из Хумске, његов трансфер одјекнуо је као бомба - и због висине обештећења и због значаја који је имао за црно-беле.

Наредних месеци, Шкулетић се адаптирао на Русију и на нови клуб, ипак осећајући нелагоду због растанка са Партизаном, о којој је први пут говорио ове недеље, у разговору за портал Гоал.цом.

Репрезентативац Србије пожелео је да се обрати директно навијачима и да им објасни да није тачно да је инсистирао да оде из Хумске после пропалог трансфера у Лил.

"Драги моји Гробари, не верујте свему што чујете или прочитате о мени. Небитно је одакле новинарима та 'информација', важно је да није истина да сам кукао и молио да ме Партизан пусти у Локомотиву. Клуб и ја смо добили и прихватили фантастичну понуду, али ноторна је лаж да сам био кога преклињао, уцењивао, претио..."

"Ја сам у ствари мољен да се појавим на опроштајној конференцији за медије, где сам једва причао о одласку. Толико ми је било тешко због растанка. Испричах вам ово, јер ми је стало да (у мене) разочарани навијачи (са)знају да нијсам једнократни партизановац из користи. Ето...".

Шкулетић је учио фудбал баш у Партизану, али је прилику добио заобилазним путем, после доказивања у Ласку из Линца, Зети и Војводини, која га је у једном тренутку уступила на позајмицу нишком Радничком.

У Хумску се вратио у јануару 2014. и за годину дана показао какав је центарфор. Из Москве, сада поручује да би волео да једног дана поново заигра за црно-беле.

"Непредвидљиви су животни путеви. Ко зна где ћу и какав ћу бити за седам, осам, девет, десет... година, али јако бих волео да једног дана опет обучем Партизанов дрес и узмем још неки трофеј с клубом који обожавам од малих ногу. Да макар још једном чујем наше навијаче како ми скандирају име, да њих и себе усрећим својим првим голом у вечитом дербију. Даће Бог...".

Црно-беле прати из Русије и мисли да имају добру прилику да елиминишу Стеауу на путу ка баражу за пласман у Лигу шампиона.

"Даће Бог да у среду прођу Стеауу. Све је на страни Партизана. Резултат из прве утакмице, боља игра у тих 90 минута, квалитет, верујем крцат стадион... Од мојих црно-белих највише зависи да ли ће продужити трку за Лигу шампиона. Оптимиста сам. Исто мислим и о одбрани титуле. Тако сам мислио и када смо Данко Лазовић и ја зимус напустили клуб", поручио је Шкулетић у разговору за Гоал.цом.

Коментари / 0

Оставите коментар