Škuletićeva poruka Grobarima: Nisam kukao i molio!

Centarfor moskovske Lokomotive osetio je potrebu da objasni navijačima kako je otišao iz Humske.

Fudbal 03.08.2015 | 17:20
Škuletićeva poruka Grobarima: Nisam kukao i molio!

Petar Škuletić (25) napustio je u februaru Partizan nakon polusezone iz snova (14 golova) i prešao u Lokomotivu iz Moskve za četiri miliona evra.

Iako je bilo dugo nagoveštavano da bi krupni centarfor mogao da se odseli iz Humske, njegov transfer odjeknuo je kao bomba - i zbog visine obeštećenja i zbog značaja koji je imao za crno-bele.

Narednih meseci, Škuletić se adaptirao na Rusiju i na novi klub, ipak osećajući nelagodu zbog rastanka sa Partizanom, o kojoj je prvi put govorio ove nedelje, u razgovoru za portal Goal.com.

Reprezentativac Srbije poželeo je da se obrati direktno navijačima i da im objasni da nije tačno da je insistirao da ode iz Humske posle propalog transfera u Lil.

"Dragi moji Grobari, ne verujte svemu što čujete ili pročitate o meni. Nebitno je odakle novinarima ta 'informacija', važno je da nije istina da sam kukao i molio da me Partizan pusti u Lokomotivu. Klub i ja smo dobili i prihvatili fantastičnu ponudu, ali notorna je laž da sam bio koga preklinjao, ucenjivao, pretio..."

"Ja sam u stvari moljen da se pojavim na oproštajnoj konferenciji za medije, gde sam jedva pričao o odlasku. Toliko mi je bilo teško zbog rastanka. Ispričah vam ovo, jer mi je stalo da (u mene) razočarani navijači (sa)znaju da nijsam jednokratni partizanovac iz koristi. Eto...".

Škuletić je učio fudbal baš u Partizanu, ali je priliku dobio zaobilaznim putem, posle dokazivanja u Lasku iz Linca, Zeti i Vojvodini, koja ga je u jednom trenutku ustupila na pozajmicu niškom Radničkom.

U Humsku se vratio u januaru 2014. i za godinu dana pokazao kakav je centarfor. Iz Moskve, sada poručuje da bi voleo da jednog dana ponovo zaigra za crno-bele.

"Nepredvidljivi su životni putevi. Ko zna gde ću i kakav ću biti za sedam, osam, devet, deset... godina, ali jako bih voleo da jednog dana opet obučem Partizanov dres i uzmem još neki trofej s klubom koji obožavam od malih nogu. Da makar još jednom čujem naše navijače kako mi skandiraju ime, da njih i sebe usrećim svojim prvim golom u večitom derbiju. Daće Bog...".

Crno-bele prati iz Rusije i misli da imaju dobru priliku da eliminišu Steauu na putu ka baražu za plasman u Ligu šampiona.

"Daće Bog da u sredu prođu Steauu. Sve je na strani Partizana. Rezultat iz prve utakmice, bolja igra u tih 90 minuta, kvalitet, verujem krcat stadion... Od mojih crno-belih najviše zavisi da li će produžiti trku za Ligu šampiona. Optimista sam. Isto mislim i o odbrani titule. Tako sam mislio i kada smo Danko Lazović i ja zimus napustili klub", poručio je Škuletić u razgovoru za Goal.com.

Komentari / 0

Ostavite komentar