Навијачи ОФК-а: Нећемо да будемо Звездина филијала!

"Мука нам је, хоћемо клуб који игра поштено!", поручује група Блуе Унион руководству клуба.

Фудбал 03.08.2015 | 14:00
Навијачи ОФК-а: Нећемо да будемо Звездина филијала!

Навијачи ОФК Београда дигли су глас против руководства.

Пароле "Управа напоље" истакнуте су на јужној трибини Омладинског стадиона у суботу, током утакмице против Вождовца. Навијачи "романтичара" оптужују руководство да је наместило утакмицу против Црвене звезде и дозволило ривалу да победи.

С тим у вези, навијачка група клуба са Старе Карабурме објавила је и саопштење:

"Не постоје довољно јаке речи, које би описале како смо се сви ми, који живимо за плаво-беле боје осећали претходних десетак дана. Наш вољени клуб постао је синоним за најпрљавије муљаторске радње, окарактерисани смо као ходајући циркус, јефтино луткарско позориште, а све покрај отворених очију "господе" коју данас видите у ложи на источној страни стадиона. Стадиона обраслог у коров и небезбедних трибина, на чијим се деловима окупља верна и искрена публика. Спремна да се бори за свој ОФК Београд.

Кап која је прелила чашу и дефинитивно подигла на ноге сваког навијача ОФК Београда била је утакмица премијерног кола. Самозване супер лиге. Играна на Врачару, против надасве пропалог државног пројекта из улице Љутице Богдана, где нашим спремнијим и видно квалитетнијим фудбалерима није дозвољено да играју фудбал! Фер и спортски представе грб на грудима. Победе противника у игри на два гола, прилично лаких правила.

Умешала су се ту нека друга правила, скривених манира и "господских" питања. Е па да вам кажемо "господо" (читаћете сигурно): Мука нам је од тога!"

Мука нам је од ваших изјава, од вашег лагања. Ваших конференција и мазања. Не желимо да будемо филијала посрнулом клубу и љутом противнику. Вашим манирима од некадашњег клуба који прати романтика створили сте фудбалског "потрчка" који игра како му се каже. На нашем западу некада се окупљала права спортска публика. Отмено одевени, такви љубитељи скидали шешире да поздраве име нашег клуба, наш дупли пас и дриблинг у пар метара. Данас такви љубитељи покривају лица шеширом на помен вашег имена.

Доста је! Одлазите што даље. Оставите ОФК Београд ономе коме и припада, Офковцима. Искреним заљубљеницима и поштоваоцима правих вредности. Хоћемо поносан ОФК Београд. Хоћемо клуб који није ничија прћија, који игра поштено и своје боје поносно представља. За то се и боримо.

Управа напоље!", пише у саопштењу.

Коментари / 0

Оставите коментар