Мурињо обећао: Не брините, бићу овдје још 20 година!

"Код играча је важна физичка спрема, код тренера баш и не. Наравно, другачија је прича ако изгубите апетит. У сваком случају, мислим да сам сада бољи него пре 10 година“, рекао је португалски стручњак.

Фудбал 03.08.2015 | 19:00
Мурињо обећао: Не брините, бићу овдје још 20 година!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо поручио је фудбалској планети да ће је забављати још 20 година, колико има намеру да се бави тренерским послом. До сада је освојио 18 трофеја у каријери, а жели да се тај низ настави и да у пензију оде као један од најбољих у историји фудбала.

Португалски стручњак има 52 године, а самосталну тренерску каријеру почео је 2000. године у лисабонској Бенфици.
“Видим себе у фудбалу и у 70-тим годинама живота, наравно ако ме буде служило. Ово је посао у којем је искуство веома важно. Код играча је важна физичка спрема, код тренера баш и не. Наравно, другачија је прича ако изгубите апетит. У сваком случају, мислим да сам сада бољи него пре 10 година“, рекао је Мурињо новинарима у Лондону.

Главни циљ Челсија у новој сезони према Мурињовим речима, очекивано, биће одбрана трофеја у енглеској Премијер лиги.
“Освајање трофеја од мене прави бољег, а не лошијег човека. Надам се да је и са играчима иста ситуација. Ипак, због тог успеха, сада немамо право на грешку у новој сезони. Премијер лига је најтеже такмичење на свету“, додао је Португалац.

Коментари / 0

Оставите коментар