РУС: ЦСКА прати Зенит

Армејци прате ритам Зенита, Фернандез срушио Анжи. Није то била нека врхунска партија трофејног московског тима, али је била довољна да се рутински упише победа уочи неких важнијих утакмица. А таква је сигурно она која следи следеће среде у Прагу када ће руски вицепрвак гостовати Спарти у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Зенит је сила! Хулк режирао лагану тројку против Терека. Актуелни шампион одиграо је одлично прво полувреме на Петровском и испоставило се да му је то било сасвим довољно да упише нову “тројку“.

Фудбал 02.08.2015 | 13:40
РУС: ЦСКА прати Зенит

Зенит удара ритам, ЦСКА га прати. Московски Армејци су на свом стадиону у мечу трећег гола руске Премијер лиге савладали Анжи са 1:0 и задржали максималан учинак од старта нове сезоне.

Није то била нека врхунска партија трофејног московског тима, али је била довољна да се рутински упише победа уочи неких важнијих утакмица.

А таква је сигурно она која следи следеће среде у Прагу када ће руски вицепрвак гостовати Спарти у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Вратимо се на вечерашњи дуел на Химки арени. Оно најважније десило се у трећем минуту, када је је одбрана гостију заборавила на Марија Фернандеза, а овом није било баш тешко да погоди мрежу.

Репрезентативац Србије Зоран Тошић играо је за Московљане до три минута пре краја утакмице, када га је заменио Александар Головин.

Зенит се не шали! Бранилац титуле првака Русије забележио је и трећу победу у Премијер лиги и сачувао стопроцентан учинак. Игром коју су пружили данас у сунчаном Санк Петербургу домаћин је послао јасну поруку свим ривалима да се пазе.

Актуелни шампион одиграо је одлично прво полувреме на Петровском и испоставило се да му је то било сасвим довољно да упише нову “тројку“.

Судбина гостију из Грозног била је запечаћена у размаку од само четири минута. Прво је у седмом минуту катастрофално реаговао Мацеј Рибус, а Хулк је то искористио и као на тацни послужио Игора Смољникова.

Већ у 11. минуту фудбалери Зенита дуплирали су предност и показали да и ове године са правом имају озбиљне амбиције на више фронтова. Олег Шатов је искористио нови добар потез Хулка и затресао мрежу.

Коначан резултат поставио је португалски интернационалац Дани у 90. минуту, када му није било тешко да са неколико метара савлада Годзјура.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА – ТРЕЋЕ КОЛО:

Петак:
Кубањ – Уфа 1:1 (1:0)
/Игњатијев 35 – Игбун 51/

Субота:
Амкар – Крила Совјетов 1:0 (1:0)
/Белоруков 27/

Зенит – Терек 3:0 (2:0)
/Смољников 7, Шатов 11,Дани 90/

ЦСКА Москва – Анжи 1:0 (1:0)
/Фернандез 3/

Недеља:
12.30 Локомотива – Динамо
16.00 Мордовија – Урал
19.00 Ростов – Краснодар

Понедељак:
18.00 Спартак – Рубин

Коментари / 0

Оставите коментар