RUS: CSKA prati Zenit

Armejci prate ritam Zenita, Fernandez srušio Anži. Nije to bila neka vrhunska partija trofejnog moskovskog tima, ali je bila dovoljna da se rutinski upiše pobeda uoči nekih važnijih utakmica. A takva je sigurno ona koja sledi sledeće srede u Pragu kada će ruski viceprvak gostovati Sparti u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zenit je sila! Hulk režirao laganu trojku protiv Tereka. Aktuelni šampion odigrao je odlično prvo poluvreme na Petrovskom i ispostavilo se da mu je to bilo sasvim dovoljno da upiše novu “trojku“.

Fudbal 02.08.2015 | 13:40
RUS: CSKA prati Zenit

Zenit udara ritam, CSKA ga prati. Moskovski Armejci su na svom stadionu u meču trećeg gola ruske Premijer lige savladali Anži sa 1:0 i zadržali maksimalan učinak od starta nove sezone.

Nije to bila neka vrhunska partija trofejnog moskovskog tima, ali je bila dovoljna da se rutinski upiše pobeda uoči nekih važnijih utakmica.

A takva je sigurno ona koja sledi sledeće srede u Pragu kada će ruski viceprvak gostovati Sparti u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Vratimo se na večerašnji duel na Himki areni. Ono najvažnije desilo se u trećem minutu, kada je je odbrana gostiju zaboravila na Marija Fernandeza, a ovom nije bilo baš teško da pogodi mrežu.

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić igrao je za Moskovljane do tri minuta pre kraja utakmice, kada ga je zamenio Aleksandar Golovin.

Zenit se ne šali! Branilac titule prvaka Rusije zabeležio je i treću pobedu u Premijer ligi i sačuvao stoprocentan učinak. Igrom koju su pružili danas u sunčanom Sank Peterburgu domaćin je poslao jasnu poruku svim rivalima da se paze.

Aktuelni šampion odigrao je odlično prvo poluvreme na Petrovskom i ispostavilo se da mu je to bilo sasvim dovoljno da upiše novu “trojku“.

Sudbina gostiju iz Groznog bila je zapečaćena u razmaku od samo četiri minuta. Prvo je u sedmom minutu katastrofalno reagovao Macej Ribus, a Hulk je to iskoristio i kao na tacni poslužio Igora Smoljnikova.

Već u 11. minutu fudbaleri Zenita duplirali su prednost i pokazali da i ove godine sa pravom imaju ozbiljne ambicije na više frontova. Oleg Šatov je iskoristio novi dobar potez Hulka i zatresao mrežu.

Konačan rezultat postavio je portugalski internacionalac Dani u 90. minutu, kada mu nije bilo teško da sa nekoliko metara savlada Godzjura.

PREMIJER LIGA – TREĆE KOLO:

Petak:
Kubanj – Ufa 1:1 (1:0)
/Ignjatijev 35 – Igbun 51/

Subota:
Amkar – Krila Sovjetov 1:0 (1:0)
/Belorukov 27/

Zenit – Terek 3:0 (2:0)
/Smoljnikov 7, Šatov 11,Dani 90/

CSKA Moskva – Anži 1:0 (1:0)
/Fernandez 3/

Nedelja:
12.30 Lokomotiva – Dinamo
16.00 Mordovija – Ural
19.00 Rostov – Krasnodar

Ponedeljak:
18.00 Spartak – Rubin

Komentari / 0

Ostavite komentar