Драган Бјелогрлић: Не памтим бољи Партизан!

Наш првак је одличном игром против Стеауе одушевио и познатог глумца Драгана Бјелогрлића, иначе члана Управног одбора клуба.

Фудбал 03.08.2015 | 16:20
Драган Бјелогрлић: Не памтим бољи Партизан!

Иако је било 1:1 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, Партизан је у Букурешту припремио терен за реванш у Хумској следеће среде од 20.30 пред пуним трибинама стадиона у Хумској.

- Под великим сам утиском меча, дуго нисам гледао овако озбиљан и моћан Партизан на свим нивоима, у организацији игре, пожртвованости, осмишљености, борбености... Треба наравно сачекати и реванш без еуфорије, али после свега виђеног у Букурешту, ја сам оптимиста. Баш сам задовољан оним што сам видео - није штедео речи хвале Бјелогрлић у разговору за „Блиц“.

У румунској престоници деловало је да су потпуно изглађени односи у клубу. Бјелогрлић је у среду допутовао у Букурешт и еуфорично испратио меч, а заједно са председником Зораном Поповићем је пред дуел на „Националној арени“ дуго одговарао на питања румунских новинара.

Једно провокативно било је и „да ли ће Стеауа купити неког играча црно-белих после двомеча“, одговор је био ефектан:

„Немате ви пара за играче Партизана“.

Не тако давно, било је великих захлађења односа и тензија у Управном одбору Партизана током турбулентног пролећа. Драган Бјелогрлић био је револтиран одлуком да се прода Петар Шкулетић, а све је кулминирало сменом тренера Марка Николића, већином гласова чланова Управног одбора крајем марта. Било је и назнака о повлачењу. Бјелогрлић није био ни на последњој Скупштини црно-белих, као ни Ненад Јанковић (Неле Карајлић), који је уз њега био само против смене Николића у прошлој сезони.

- Гласао сам за останак Николића из принципијелних разлога. То је већ други пут да се моје мишљење не поклапа са мишљењем већине и дуго сам размишљао шта ћу даље - додао је Бјелогрлић, али се све преокренуло.

У међувремену је нови тренер Зоран Милинковић придобио симпатије познатог глумца и оправдао поверење које му је указано на путу до титуле, а сада и Лиге шампиона.

"Бекали за филмски лик"

Неизбежан је био сусрет и са контроверзним власником Стеауе Ђиђијем Бекалијем. Он је тражио да се упозна са патријархом српским Иринејом, што је из уметничког угла на свој начин видео Бјелогрлић.

- Врло је егзотична личност, нема шта, могао би да буде и неки озбиљан филмски лик. Што се тиче његовог инсистирања да упозна патријарха Иринеја, оставио ме је без текста, то не бих коментарисао - кроз смех је додао Бјела не желећи да открива, мада је по изразу лица било јасно да се ради о веома бизарној особи.

Црно-бели неће бити носиоци

Фудбалери Партизана вероватно неће бити носиоци у плеј-оф мечу за улазак у Лигу шампиона уколико у реваншу следеће недеље буду бољи од Стеауе. Црно-белима наруку никако не иду резултати првих мечева трећег кола квалификација. Да би били носиоци и тако евентуално добили лакшег противника, требало би да се деси чудо и испадну чак три екипе које су тренутно у повлашћеном положају. Тако су тренутно могући противници Партизана победници мечева: Лех - Базел (први меч 1:3), Салцбург - Малме (2:0), Макаби Тел Авив - Плзен (1:2), Селтик - Карабаг (1:0) и Мидтјиланд - АПОЕЛ (1:2).

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

звездас

03.08.2015 14:25

И ја не памтим горег Бјелогрлица и ста цес тако је .... један нисмо ти заборавили ... теби и твом глумцу .... Трифуновицу

ОДГОВОРИТЕ