СП: "Делфини" дижу форму за медаљу!

Ватерполо репрезентација Србије у суботу је имала први од три дана одмора уочи четвртфиналних мечева на првенству света у Казању и одрађен је само један лакши тренинг, а за недељу је планирана утакмица са Хрватском или Грчком.

Остали спортови 02.08.2015 | 09:40
СП: "Делфини" дижу форму за медаљу!

Селектор Дејан Савић је приликом сусрета са новинаримапоновио да је основни циљ у овој сезони остварен освајањем Светске лиге, што нам је донело пласман наОлимпијске игре, али каже да никоме не пада на памет даовде одустане од борбе за медаље.

Наш циљ је медаља, а конкуренција је таква да сваким одличјем морамо да будемо задовољни. Поред на папиру фаворизованих екипа, у конкуренцију за медаље улазе још Грчка, Аустралија, Америка и Бразил, рекао је Савић.

Иако многи верују да ћемо у четвртфиналу сигурно игратипротив САД, Савић каже да није баш сигуран да Бразил можеунапред да се отпише.

Црна Гора и Аустралија неће имати проблема да стигну учетвртфинале, али ће у дуелима САД - Бразил и Италија - Канада сигурно бити велике борбе, рекао је Савић.

Коментаришући игру нашег тима у прве три утакмице, селектор каже да није задовољан због великог броја примљених голова из игре, недовољно добре реализације играча више и честих осцилација.

Андрија Прлаиновић рекао је да се екипа доста потрошилапротив Аустралије.

Увек је тако када играмо са њима. Сјајни су спортисти ибили су близу изненађења. Морамо да подигнемо форму наниво за медаљу и тада не верујем да има јачих екипа однас, али то треба да докажемо у базену, каже Прлаиновић.

Коментари / 0

Оставите коментар