Наставља се осипање Партизана!

Кузелоглу напустио црно-беле, одлази и Милутиновић! Црно-бели остали без седмог играча из прошлосезонског састава...

Кошарка 02.08.2015 | 08:40
Наставља се осипање Партизана!

Питање за размишљање – шта ће остати од Партизана? Вицешампион наше земље овог лета доживео је право осипање. После одласка костура тима, односно оних највреднијих кошаркаша, деловало је да ће тај тренд престати и да ће момци који су имали мање шанси да се докажу сада преузети примат у црно-белом дресу. Одлазак Немање Безбрадице је то демантовао, а наредног јутра стигла је још једна информација – Јанис Кузелоглу је напустио Партизан!

Млади 20-годишњи Грк није добио праву шансу у црно-белом дресу, а најављиван је као велики залог за будућност. Тешко се може рећи да је прилику добијао ни на кашичицу, више је истина да није играо уопште, па је одлучио да срећу потражи на другом месту.

Постоји могућност да његовим путем крене и Андреја Милутиновић, али он је још увек Партизанов играч.

До сада су из Партизана отишли Немања Безбрадица, Борис Дало, са којим клуб није желео да настави сарадњу, Саша Павловић (Панатинаикос), Никола Милутинов (Олимпијакос), Драган Милосављевић (Алба Берлин) и Милан Мачван (Армани Милано.

Тренутно, Партизан је остао са Петром Аранитовићем, Едом Мурићем, Вањом Маринковићем, Божом Ђумићем, Михајлом Андрићем, Андрејом Милутиновићем и Милошем Глишићем у ротацији, док је Миленку Тепићу истекао уговор.

Коментари / 0

Оставите коментар