Nastavlja se osipanje Partizana!

Kuzeloglu napustio crno-bele, odlazi i Milutinović! Crno-beli ostali bez sedmog igrača iz prošlosezonskog sastava...

Košarka 02.08.2015 | 08:40
Nastavlja se osipanje Partizana!

Pitanje za razmišljanje – šta će ostati od Partizana? Vicešampion naše zemlje ovog leta doživeo je pravo osipanje. Posle odlaska kostura tima, odnosno onih najvrednijih košarkaša, delovalo je da će taj trend prestati i da će momci koji su imali manje šansi da se dokažu sada preuzeti primat u crno-belom dresu. Odlazak Nemanje Bezbradice je to demantovao, a narednog jutra stigla je još jedna informacija – Janis Kuzeloglu je napustio Partizan!

Mladi 20-godišnji Grk nije dobio pravu šansu u crno-belom dresu, a najavljivan je kao veliki zalog za budućnost. Teško se može reći da je priliku dobijao ni na kašičicu, više je istina da nije igrao uopšte, pa je odlučio da sreću potraži na drugom mestu.

Postoji mogućnost da njegovim putem krene i Andreja Milutinović, ali on je još uvek Partizanov igrač.

Do sada su iz Partizana otišli Nemanja Bezbradica, Boris Dalo, sa kojim klub nije želeo da nastavi saradnju, Saša Pavlović (Panatinaikos), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Dragan Milosavljević (Alba Berlin) i Milan Mačvan (Armani Milano.

Trenutno, Partizan je ostao sa Petrom Aranitovićem, Edom Murićem, Vanjom Marinkovićem, Božom Đumićem, Mihajlom Andrićem, Andrejom Milutinovićem i Milošem Glišićem u rotaciji, dok je Milenku Tepiću istekao ugovor.

Komentari / 0

Ostavite komentar