Председник Нишлија: На Маракани нас називали сељацима!

Срамота је да Звезди судије доносе бодове! Видак Перовић признао после меча да је размишљао да повуче екипу са терена.

Фудбал 01.08.2015 | 16:00
Председник Нишлија: На Маракани нас називали сељацима!

После црвеног картона Лазара Росића на мечу Црвена звезде и радничког из Ниша један од оних који су најбурније реаговали био је председник гостију Видак Перовић. Он је после утакмице био огорчен због свих дешавања.

„Ово је срамота, брука! Да ли Звезди треба судије да доносе бод или бодове? Ништа није могла Радничком, па је судија показао други жути картон Росићу. Он је прво био повређен, а онда и вређан са Звездине клупе повицима ´сељак, сељак´, да не набрајам даље“, рекао је Перовић а преноси Спорт.

Он је затим обајснио ситуацију која је претходила његовом искључењу.

„Устао сам да бих интервенисао код четвртог судије, али ми је показан пут у свлачионицу. Хтео сам у том тренутку да повучем екипу са терена, ипак, размишљао сам спортски. То нам се и вратило, мада, мислим да смо заслужили више од бода. На изласку са терена сам чуо са клупе Звезде увреде и на свој рачун и мене су прозвали сељаком и питали да ли сам дошао на Маракану да тражим бодове. Драго ми је ако мисле да сам сељак и да смо сељаци, али ми је непријатно да кажем да су они сељаци у срцу и души, да не увредим сељаке“, рекао је Перовић.

Подсетимо, меч је завршен нерешеним резултатом (1:1), а Црвена звезда је са пенала пропустила шансу да дође до три бода.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бане

01.08.2015 14:15

Стварна слика српског друства.

ОДГОВОРИТЕ