Predsednik Nišlija: Na Marakani nas nazivali seljacima!

Sramota je da Zvezdi sudije donose bodove! Vidak Perović priznao posle meča da je razmišljao da povuče ekipu sa terena.

Fudbal 01.08.2015 | 16:00
Predsednik Nišlija: Na Marakani nas nazivali seljacima!

Posle crvenog kartona Lazara Rosića na meču Crvena zvezde i radničkog iz Niša jedan od onih koji su najburnije reagovali bio je predsednik gostiju Vidak Perović. On je posle utakmice bio ogorčen zbog svih dešavanja.

„Ovo je sramota, bruka! Da li Zvezdi treba sudije da donose bod ili bodove? Ništa nije mogla Radničkom, pa je sudija pokazao drugi žuti karton Rosiću. On je prvo bio povređen, a onda i vređan sa Zvezdine klupe povicima ´seljak, seljak´, da ne nabrajam dalje“, rekao je Perović a prenosi Sport.

On je zatim obajsnio situaciju koja je prethodila njegovom isključenju.

„Ustao sam da bih intervenisao kod četvrtog sudije, ali mi je pokazan put u svlačionicu. Hteo sam u tom trenutku da povučem ekipu sa terena, ipak, razmišljao sam sportski. To nam se i vratilo, mada, mislim da smo zaslužili više od boda. Na izlasku sa terena sam čuo sa klupe Zvezde uvrede i na svoj račun i mene su prozvali seljakom i pitali da li sam došao na Marakanu da tražim bodove. Drago mi je ako misle da sam seljak i da smo seljaci, ali mi je neprijatno da kažem da su oni seljaci u srcu i duši, da ne uvredim seljake“, rekao je Perović.

Podsetimo, meč je završen nerešenim rezultatom (1:1), a Crvena zvezda je sa penala propustila šansu da dođe do tri boda.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bane

01.08.2015 14:15

Stvarna slika srpskog drustva.

ODGOVORITE