Гроф: Ако неко мисли да треба да идемо - дајте да одемо!

Не форсирам Савићевића и Паркера, ово је мој тим и ово су моје грешке. “Не бојте се, играће и Ристић и Грујић“, каже тренер Црвене звезде после ремија са Радничким.

Фудбал 01.08.2015 | 16:40
Гроф: Ако неко мисли да треба да идемо - дајте да одемо!

Лоше, веома лоше игра Црвена звезда на почетку нове сезоне. Навијачи нису задовољни. Многим стварима. “Управа напоље“, већ се ори са трибина, а ни поједини првотимци нису поштеђени. На највећем удару Вукан Савићевић и Џошуа Паркер, коме део трибина – истина мањи – звижди при сваком контакту са лоптом. Питају се многи откуд он уопште о Звезди, а тек на терену? Статус Звездиног детета није помогао ни Савићевићу. Ипак, тренер Миодраг Гроф Божовић категорички демантује да њих двојица играју да би се продали или зато што их неко гура.

"Не форсирам их. Вукан игра зато што је био међу најбољима на припремама и зато што највише може да трчи. Не бојте се, играће и Ристић и Грујић. Немам притисак менаџера нити управе клуба. Ово је мој тим и моје грешке. Немојте да проналазите неке подводне силе и марсовце", децидан је Божовић.

Признаје ипак да београдски црвено-бели нису били на нивоу у трећем колу Суперлиге. Добрим делом и зато што им је Раднички није дозволио.

"Честитам колеги Милану Раставцу,одлично је припремио екипу. (Голман Предраг Рајковић) Рајко нас спасио у надокнади првог полувремена. После искључења смо створили пар прилика. Нисмо добро центрирали, промашили смо пенал. Раднички има јаке и високе штопере".

За крај и коментар на повике са трибина. Сам Гроф није био мета. Комплетна управа која га је и довела јесте.

"Сада ћете ви да искористите ово и кажете како овај лупа. Коме су викали? Ако неко мисли да треба да идемо после три кола онда хајде да идемо. Не видим да је крај првенства".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗВЕЗДАШ

01.08.2015 15:06

ИДИТЕ,СРЕТАН ПУТ!

ОДГОВОРИТЕ