Grof: Ako neko misli da treba da idemo - dajte da odemo!

Ne forsiram Savićevića i Parkera, ovo je moj tim i ovo su moje greške. “Ne bojte se, igraće i Ristić i Grujić“, kaže trener Crvene zvezde posle remija sa Radničkim.

Fudbal 01.08.2015 | 16:40
Grof: Ako neko misli da treba da idemo - dajte da odemo!

Loše, veoma loše igra Crvena zvezda na početku nove sezone. Navijači nisu zadovoljni. Mnogim stvarima. “Uprava napolje“, već se ori sa tribina, a ni pojedini prvotimci nisu pošteđeni. Na najvećem udaru Vukan Savićević i Džošua Parker, kome deo tribina – istina manji – zviždi pri svakom kontaktu sa loptom. Pitaju se mnogi otkud on uopšte o Zvezdi, a tek na terenu? Status Zvezdinog deteta nije pomogao ni Savićeviću. Ipak, trener Miodrag Grof Božović kategorički demantuje da njih dvojica igraju da bi se prodali ili zato što ih neko gura.

"Ne forsiram ih. Vukan igra zato što je bio među najboljima na pripremama i zato što najviše može da trči. Ne bojte se, igraće i Ristić i Grujić. Nemam pritisak menadžera niti uprave kluba. Ovo je moj tim i moje greške. Nemojte da pronalazite neke podvodne sile i marsovce", decidan je Božović.

Priznaje ipak da beogradski crveno-beli nisu bili na nivou u trećem kolu Superlige. Dobrim delom i zato što im je Radnički nije dozvolio.

"Čestitam kolegi Milanu Rastavcu,odlično je pripremio ekipu. (Golman Predrag Rajković) Rajko nas spasio u nadoknadi prvog poluvremena. Posle isključenja smo stvorili par prilika. Nismo dobro centrirali, promašili smo penal. Radnički ima jake i visoke štopere".

Za kraj i komentar na povike sa tribina. Sam Grof nije bio meta. Kompletna uprava koja ga je i dovela jeste.

"Sada ćete vi da iskoristite ovo i kažete kako ovaj lupa. Kome su vikali? Ako neko misli da treba da idemo posle tri kola onda hajde da idemo. Ne vidim da je kraj prvenstva".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ZVEZDAŠ

01.08.2015 15:06

IDITE,SRETAN PUT!

ODGOVORITE