Газда Олимпијакоса жели српску лутрију

Представници америчке компаније „Џи-тек“ и власник Олимпијакоса Сокритис Кокалис, у чијем је пословном царству фирма „Аргус”, заинтересоване су да откупе мањински део акција Државне лутрије Србије, сазнаје „Блиц”.

Србија 01.08.2015 | 13:45
Газда Олимпијакоса жели српску лутрију

Поред њих, у игри су и једна француска и израелска кућа, које су вољне да свој новац уложе у српску фабрику среће.

Најозбиљнији кандидат је ипак америчка компанија „Џи-тек” која већ сарађује са српском лутријом и то на пословима срећке „греб-греб“. Њима лутрија годишње плаћа око 4,5 милиона евра за штампање картица, пошто једини имају емулзију за премазивање.

Кандидат за добијање посла је и грчки „Аргус”, чији власник има удела у 39 игара на срећу у свету, а ту су и Израелци и Французи. Ко ће ући у компромитовану кућу среће, знаће се након што Влада Србије дефинише услове за продају највероватније мањинског пакета акција, тврди извор „Блица” из Владе.

У Агенцији за приватизацију нам је речено да им се нико од потенцијалних страних инвеститора није званично обратио.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Горан

01.08.2015 23:01

Тако то раде под... муве. Прво су покрали ЛУТРИЈУ, а онда је избламирали И сад на продају. УДБА по налогу ЦИА агенције Ватикана поставља премијере у Србији по унапред утврђеном списку. УДБА је данас модерно друштво:БИА, ВОА И ВБА коју Ватикан исплаћује тако што јој дозвољава да нас краде. Само ДРЖАВНИ УДАР нас спашава!

ОДГОВОРИТЕ