Сивићу "Орлићи", Паун остаје у ФСС-у!

Томислав Сивић именован за селектора Младе репрезентације Србије, Вељко Пауновић прихватио посао координатора између Младе селекције и А тима.

Фудбал 31.07.2015 | 19:40
Сивићу "Орлићи", Паун остаје у ФСС-у!

Бивши тренер кулског Хајдука, Вождовца, Смедерева, неколико мађарских клубова, Суботичанин Томислав Сивић (49) имемован је данас за селектора Младе селекције Србије (играчи до 21 године).

Ово је одлучено на Одбору за хитна питања ФСС, а на предлог потпредседника ФСС задуженог за рад "А" и Младе репрезентације Сава Милошевића. Сивић је изабран већином гласова (један уздржан, није саопштено ко је то био).

"Реч је о стручњаку који је у прошлости радио у ФС Србије, познаје начин функционисања и саме кандидате за нову генерацију Младе репрезентације (рођени после 1. јануара 1994. године). Уз то, Сивић поседује огромну енергију и мотив, а у смеру стварања нове екипе и жељених врхунских резултата. Са њим ће бити потписан уговор до завршетка актуелног циклуса. Наредно Првенство Европе младих селекција, играча узраста до 21 године, биће одржано 2017. године у Пољској", пише у саопштењу ФСС.

Још једна вест из Савеза - Вељко Пауновић је обавестио челнике ФС Србије да је прихватио понуђен посао координатора између "А" и Младе репрезентације Србије.

"Његова одлука је са задовољством прихваћена и очекује се да Пауновић у многоме помогне селекторима у раду", додаје се у саопштењу.

Пауновићу је овај посао понуђен пре неколико дана, након што је одбио да преузме Младу репрезентацију.

Председник ФСС Томислав Караџић рекао је пре неколико дана да Савез жели да задржи Пауновића и да су српском фудбалу потребни стручњаци као што је он.

КВАЛИФИКАЦИЈЕ "ОРЛИЋА"

Одређене су и цене улазница за прву утакмицу квалификација у новом циклусу наше Младе репрезентације. У њој ћемо 8. септембра у Горњем Милановцу дочекати Литванију, а цене улазница су 100, 200 и 300 динара.

Коментари / 0

Оставите коментар