Siviću "Orlići", Paun ostaje u FSS-u!

Tomislav Sivić imenovan za selektora Mlade reprezentacije Srbije, Veljko Paunović prihvatio posao koordinatora između Mlade selekcije i A tima.

Fudbal 31.07.2015 | 19:40
Siviću "Orlići", Paun ostaje u FSS-u!

Bivši trener kulskog Hajduka, Voždovca, Smedereva, nekoliko mađarskih klubova, Subotičanin Tomislav Sivić (49) imemovan je danas za selektora Mlade selekcije Srbije (igrači do 21 godine).

Ovo je odlučeno na Odboru za hitna pitanja FSS, a na predlog potpredsednika FSS zaduženog za rad "A" i Mlade reprezentacije Sava Miloševića. Sivić je izabran većinom glasova (jedan uzdržan, nije saopšteno ko je to bio).

"Reč je o stručnjaku koji je u prošlosti radio u FS Srbije, poznaje način funkcionisanja i same kandidate za novu generaciju Mlade reprezentacije (rođeni posle 1. januara 1994. godine). Uz to, Sivić poseduje ogromnu energiju i motiv, a u smeru stvaranja nove ekipe i željenih vrhunskih rezultata. Sa njim će biti potpisan ugovor do završetka aktuelnog ciklusa. Naredno Prvenstvo Evrope mladih selekcija, igrača uzrasta do 21 godine, biće održano 2017. godine u Poljskoj", piše u saopštenju FSS.

Još jedna vest iz Saveza - Veljko Paunović je obavestio čelnike FS Srbije da je prihvatio ponuđen posao koordinatora između "A" i Mlade reprezentacije Srbije.

"Njegova odluka je sa zadovoljstvom prihvaćena i očekuje se da Paunović u mnogome pomogne selektorima u radu", dodaje se u saopštenju.

Paunoviću je ovaj posao ponuđen pre nekoliko dana, nakon što je odbio da preuzme Mladu reprezentaciju.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je pre nekoliko dana da Savez želi da zadrži Paunovića i da su srpskom fudbalu potrebni stručnjaci kao što je on.

KVALIFIKACIJE "ORLIĆA"

Određene su i cene ulaznica za prvu utakmicu kvalifikacija u novom ciklusu naše Mlade reprezentacije. U njoj ćemo 8. septembra u Gornjem Milanovcu dočekati Litvaniju, a cene ulaznica su 100, 200 i 300 dinara.

Komentari / 0

Ostavite komentar