Видео: Ипак су му опростили ''средњак''!

Управа загребачког Динама одлучила да фудбалера Маћада, који је навијачима показао средњи прст, казни само новчано - одузимањем петине плате.

Фудбал 01.08.2015 | 19:40
Видео: Ипак су му опростили ''средњак''!

Помилован је!

Пауло Маћадо, фудбалер загребачког Динама, који је на звиждуке навијача хрватског шампиона током утакмице у квалификацијама са норвешким Молдеом, реаговао показивањем средњег прста, неће летети из клуба.

Кажњен је само новчано - са 100.000 евра, што је петина његове годишње плате (игра за 500.000 евра). Казна ће бити уплаћена у хуманитарне сврхе, кажу у загребачком клубу.

"Извињавам се саиграчима, тренеру, председнику, навијачима, оцу, на чији сам рођендан направио овај испад. Али, највише се извињавам сину, који ми је по доласку кући рекао: 'Тата, зашто си то урадио?'. Не знам зашто сам то урадио", рекао је Маћадо на конференцији за новинаре у Динаму.

Тренер Динама Зоран Мамић стао је у одбрану фудбалера рекавши да је он "добри дух свлачионице" и да је омиљен међу играчима.

На конференцији за новинаре био је цео тим Динама, а то је, како оцењују хрватски медији, била жеља да се демонстрира заједништво у екипи.

Иако су навијачи Динама желели да виде леђа Маћаду, управа Динама одлучила је другачије, пре свега због "јаког" уговора који Португалац има.

Овако, верују у Динаму, прашина ће се слећи и временом ће се заборавити. А уз то новац ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе, што је још једна жеља да се додворе навијачима да они забораве на овај инцидент.

Коментари / 0

Оставите коментар