Крај саге: Фрозиноне узео Немању Радоњића!

Талентовани крилни фудбалер играће у новом члану Серије А као позајмљени играч Роме.

Фудбал 01.08.2015 | 13:40
Крај саге: Фрозиноне узео Немању Радоњића!

Био је на корак од преласка у Црвену звезду, затим се појавила информација да ће појачати редове трећелигаша Анконе, али Серија А је суђена Немањи Радоњићу. Талентовани крилни нападач играће наредних годину дана у новом члану елитне италијанске лиге Фрозинонеу као позајмљени фудбалер Роме.

Биће то још једна прилика за младића рођеног у Нишу да покаже да су све приче које су га пратиле као кадета и омладинца Партизана тачне. За њега се говорило да је убедљиво најталентованији играч у земљи рођен 1996.године, али за сада није успео да се потврди на сениорској сцени.

После одласка из Партизана стажирао је у Хаџи Академији, а затим се преселио у редове Роме. Услед жестоке конкуренције у главном граду Италије претходну сезону провео је на позајмици у Емполију, а Фрозиноне ће бити нова станица у његвој краткој каријери.

Иако је фудбалску азбуку изучавао у Партизану Немања Радоњић никада није крио да је велики навијач Црвене звезде. Сан је могао да му се оствари овог лета, али је Рома желела да га пошаље на позајмицу у неки од италијнаских клубова.

Коментари / 0

Оставите коментар