Kraj sage: Frozinone uzeo Nemanju Radonjića!

Talentovani krilni fudbaler igraće u novom članu Serije A kao pozajmljeni igrač Rome.

Fudbal 01.08.2015 | 13:40
Kraj sage: Frozinone uzeo Nemanju Radonjića!

Bio je na korak od prelaska u Crvenu zvezdu, zatim se pojavila informacija da će pojačati redove trećeligaša Ankone, ali Serija A je suđena Nemanji Radonjiću. Talentovani krilni napadač igraće narednih godinu dana u novom članu elitne italijanske lige Frozinoneu kao pozajmljeni fudbaler Rome.

Biće to još jedna prilika za mladića rođenog u Nišu da pokaže da su sve priče koje su ga pratile kao kadeta i omladinca Partizana tačne. Za njega se govorilo da je ubedljivo najtalentovaniji igrač u zemlji rođen 1996.godine, ali za sada nije uspeo da se potvrdi na seniorskoj sceni.

Posle odlaska iz Partizana stažirao je u Hadži Akademiji, a zatim se preselio u redove Rome. Usled žestoke konkurencije u glavnom gradu Italije prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Empoliju, a Frozinone će biti nova stanica u njegvoj kratkoj karijeri.

Iako je fudbalsku azbuku izučavao u Partizanu Nemanja Radonjić nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde. San je mogao da mu se ostvari ovog leta, ali je Roma želela da ga pošalje na pozajmicu u neki od italijnaskih klubova.

Komentari / 0

Ostavite komentar