Након протеста свађа синдикалних челника

Након што је демонстрантима саопштена вијест да је већином гласова Дом народа усвојио Приједлог Закона о раду, велика група демонстраната бијес је усмјерила према синдикалним челницима тражећи да поднесу оставке.

Босна и Херцеговина 30.07.2015 | 19:12
Након протеста свађа синдикалних челника

"Продали сте нас“, била је парола која се чула на крају скупа.

Међутим, челници Синдиката, предвођени предсједником Исметом Бајрамовићем, нису се обазирали те су одржали ванредна сједница синдикалног руководства.

На том састанку, како сазнају медији, дошло је до бурне свађе унутар руководства.

Предсједници синдиката рудара и државних слубеника Синан Хусић и Салих Крушцица за неуспјех су оптужили предсједника кровног синдиката Исмета Бајрамовића и предсједника синдиката основног образовања Селведина Шаторовића.

Наиме, Хусић и Крушчица су, како се сазнаје, још синоћ на састанку са федералним премијером Фадилом Новалићем били спремни прихватити понуду да се у додатних седам дана поново расправља о Приједлогу Закона о раду. Међутим, Бајрамовић и Шаторовић су то одбили, што се на крају показало као потпуни промашај.

(Вијести.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цезар

30.07.2015 17:22

Домаћи, локални политичари, најгори медју најгорим, су вас продали и продаће вас увијек кад им нестане пара. ММФ каже биће овако, а они се одмах нагузе. Ако се не нагузе, нема лове од ММФа. ММФ нас је бетонирао. Потпуно само уништени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехо

30.07.2015 22:49

Удрите се међусобно , тим транспарентима што "не држе воду" !

ОДГОВОРИТЕ
Name

31.07.2015 05:37

Треба Босну покусати дати неком под концесију на 100 година другог спаса нема.Ако то хоце,мозда Билл Гатес.

ОДГОВОРИТЕ