Златан најавио велико изненађење!

Искусни нападач "подгрева" атмосферу уочи његове последње сезоне у Пари сен Жермену.

Фудбал 01.08.2015 | 12:40
Златан најавио велико изненађење!

Златан Ибрахимовић овог лета је дуго помињан као потенцијално појачање Милана, али се ипак није вратио на Сан Сиро.

Одлучио је да остане у Пари сен Жермену, новинарима је рекао да је срећан у том клубу, али и да ће његов трансфер лета 2016. изазвати много пажње.

"Мој наредни клуб ће бити изненађење, веома велико изненађење", рекао је Ибрахимовић, који са Парижанима има још једну годину уговора.

Пари сен Жермен освојио је Међународни куп шампиона, победивши Манчестер јунајтед у Чикагу резултатом 2:0. Голове су постигли Блез Матуиди и Ибрахимовић.

"Веома сам срећан у клубу. Зар се то не види на терену? Ствари иду на боље, имамо јак тим и можемо још много више од овога што тренутно пружамо", рекао је бивши центарфор Милана, Барселоне, Интера, Јувентуса, Ајакса и Малмеа.

Шведски репрезентативац се одмах после престижне, али такмичарски неважне утакмице, окренуо окршају за Суперкуп Француске, против Лиона у Монтреалу овог викенда.

"Куп шампиона је био само физичка и психолошка припрема за нову сезону. Сада нас чека прва званична утакмица, против Лиона, у којој желимо да победимо и освојимо први прави трофеј. То би било веома добро".

"Свеци" су пре годину дана узели Суперкуп, победивши Генган у Пекингу, управо головима Златана Ибрахимовића - 2:0.

ПСЖ је пролетос освојио "дуплу круну", док ће Лион играти као другопласирани тим националне лиге.

Коментари / 0

Оставите коментар