Zlatan najavio veliko iznenađenje!

Iskusni napadač "podgreva" atmosferu uoči njegove poslednje sezone u Pari sen Žermenu.

Fudbal 01.08.2015 | 12:40
Zlatan najavio veliko iznenađenje!

Zlatan Ibrahimović ovog leta je dugo pominjan kao potencijalno pojačanje Milana, ali se ipak nije vratio na San Siro.

Odlučio je da ostane u Pari sen Žermenu, novinarima je rekao da je srećan u tom klubu, ali i da će njegov transfer leta 2016. izazvati mnogo pažnje.

"Moj naredni klub će biti iznenađenje, veoma veliko iznenađenje", rekao je Ibrahimović, koji sa Parižanima ima još jednu godinu ugovora.

Pari sen Žermen osvojio je Međunarodni kup šampiona, pobedivši Mančester junajted u Čikagu rezultatom 2:0. Golove su postigli Blez Matuidi i Ibrahimović.

"Veoma sam srećan u klubu. Zar se to ne vidi na terenu? Stvari idu na bolje, imamo jak tim i možemo još mnogo više od ovoga što trenutno pružamo", rekao je bivši centarfor Milana, Barselone, Intera, Juventusa, Ajaksa i Malmea.

Švedski reprezentativac se odmah posle prestižne, ali takmičarski nevažne utakmice, okrenuo okršaju za Superkup Francuske, protiv Liona u Montrealu ovog vikenda.

"Kup šampiona je bio samo fizička i psihološka priprema za novu sezonu. Sada nas čeka prva zvanična utakmica, protiv Liona, u kojoj želimo da pobedimo i osvojimo prvi pravi trofej. To bi bilo veoma dobro".

"Sveci" su pre godinu dana uzeli Superkup, pobedivši Gengan u Pekingu, upravo golovima Zlatana Ibrahimovića - 2:0.

PSŽ je proletos osvojio "duplu krunu", dok će Lion igrati kao drugoplasirani tim nacionalne lige.

Komentari / 0

Ostavite komentar