Галијани: Одлазак Пирла је моја највећа грешка!

Адријано Галијани признао је да је одлазак Андрее Пирла у Јувентус 2011, без обештећења, његова највећа грешка током скоро три деценије рада на Сан Сиру.

Фудбал 31.07.2015 | 15:20
Галијани: Одлазак Пирла је моја највећа грешка!

Дугогодишњи потпредседник Милана , који је најзаслужнији за долазак многих великих асова за "мали новац" стигао је у Милан 1986. године и 'росонери' су у том периоду освојили пет титула у Лиги шампиона и осам у Серији А.

"Одлука да се Пирло пусти је моја највећа грешка, али кривица није само моја, делим је, али не питајте с ким", отворио је Галијани душу у ексклузивном интервјуу за Газету дело спорт, поводом његовог 71. рођендана.

Пирлу 2011. године, после освајања шампионске титуле, није понуђен нови уговор и он је отишао у Јувентус, где је за четири сезоне освојио исто толико шампионских титула.

У истом периоду Милан није ни сенка тима који је не тако давно доминирао Европом, а Галијани се нада да ће се 'росонери' убрзо вратити тамо где им је место са Синишом Михајловићем на клупи.

"Желели смо Ибрахимовића, али он има уговор са ПСЖ. Одлука да остану Мексес и Де Јонг је добра, желимо Ромањолија, Џексон Мартинез био је близу, али сам веома задовољан доласком Баке", анализирао је Галијани до сада урадјено у прелазном року.

Коментари / 0

Оставите коментар