Galijani: Odlazak Pirla je moja najveća greška!

Adrijano Galijani priznao je da je odlazak Andree Pirla u Juventus 2011, bez obeštećenja, njegova najveća greška tokom skoro tri decenije rada na San Siru.

Fudbal 31.07.2015 | 15:20
Galijani: Odlazak Pirla je moja najveća greška!

Dugogodišnji potpredsednik Milana , koji je najzaslužniji za dolazak mnogih velikih asova za "mali novac" stigao je u Milan 1986. godine i 'rosoneri' su u tom periodu osvojili pet titula u Ligi šampiona i osam u Seriji A.

"Odluka da se Pirlo pusti je moja najveća greška, ali krivica nije samo moja, delim je, ali ne pitajte s kim", otvorio je Galijani dušu u ekskluzivnom intervjuu za Gazetu delo sport, povodom njegovog 71. rođendana.

Pirlu 2011. godine, posle osvajanja šampionske titule, nije ponuđen novi ugovor i on je otišao u Juventus, gde je za četiri sezone osvojio isto toliko šampionskih titula.

U istom periodu Milan nije ni senka tima koji je ne tako davno dominirao Evropom, a Galijani se nada da će se 'rosoneri' ubrzo vratiti tamo gde im je mesto sa Sinišom Mihajlovićem na klupi.

"Želeli smo Ibrahimovića, ali on ima ugovor sa PSŽ. Odluka da ostanu Mekses i De Jong je dobra, želimo Romanjolija, Džekson Martinez bio je blizu, ali sam veoma zadovoljan dolaskom Bake", analizirao je Galijani do sada uradjeno u prelaznom roku.

Komentari / 0

Ostavite komentar