Видео: Швајни невидљив, Златан пресудио Јунајтеду!

После победа над Барселоном (3:1), Сан Хосеом (3:1) и ЦФ Америком (1:0), фудбалери Манчестер јунајтеда доживели су први пораз, 0:2 од Пари Сен Жермена, у ревијалном такмичењу десет клубова, "Међународном купу шампиона".

Фудбал 30.07.2015 | 18:20
Видео: Швајни невидљив, Златан пресудио Јунајтеду!

Иако је тренер Луј ван Гал пред 61.351 гледаоцем у Чикагу извео прилично јак састав (Де Хеа - Дармијан, Џонс, Блинд, Шо - Керик, Швајншајгер - Мата, Депај, Јанг - Руни), испоставило се да је постава ПСЖ-а Трап - Ван дер Вил, Орије, Силва, Максвел - Верати, Стамбули, Матуиди - Аугустин, Ибрахимовић, Лукаш превелик залогај.

Маутиди је у 25. минуту довео "свеце" у вођство, а већ у 34. је све било готово, када је и Златан Ибрахимовић, такође из контранапада, постигао гол за коначни исход овог дуела.

Ни летошња појачања Јунајтеда, попут Дармијана, "Швајнија" и Депаја, ни замене у виду Керика, Џонстона, Лингарда, Переире, Шнајдерлина, Смолинга и Валенсије нису успели да парирају разиграним Парижанима, који су затворили све прилазе свом голу и рутински привели меч крају, без икакве драме. Штавише, британски Телеграф је указао да је одбрани Јунајтеда много пута падала концентрација, а да је уз то - "невидљивост" Бастијана Швајнштајгера нешто што може да забрине Ван Гала и стручни штаб.

Ипак, све је ово још увек припремни период, мада је Јунајтеду остало још мало времена за поправке, јер 8. августа на старту Премијер лиге игра против Тотенхема.

Коментари / 0

Оставите коментар