Video: Švajni nevidljiv, Zlatan presudio Junajtedu!

Posle pobeda nad Barselonom (3:1), San Hoseom (3:1) i CF Amerikom (1:0), fudbaleri Mančester junajteda doživeli su prvi poraz, 0:2 od Pari Sen Žermena, u revijalnom takmičenju deset klubova, "Međunarodnom kupu šampiona".

Fudbal 30.07.2015 | 18:20
Video: Švajni nevidljiv, Zlatan presudio Junajtedu!

Iako je trener Luj van Gal pred 61.351 gledaocem u Čikagu izveo prilično jak sastav (De Hea - Darmijan, Džons, Blind, Šo - Kerik, Švajnšajger - Mata, Depaj, Jang - Runi), ispostavilo se da je postava PSŽ-a Trap - Van der Vil, Orije, Silva, Maksvel - Verati, Stambuli, Matuidi - Augustin, Ibrahimović, Lukaš prevelik zalogaj.

Mautidi je u 25. minutu doveo "svece" u vođstvo, a već u 34. je sve bilo gotovo, kada je i Zlatan Ibrahimović, takođe iz kontranapada, postigao gol za konačni ishod ovog duela.

Ni letošnja pojačanja Junajteda, poput Darmijana, "Švajnija" i Depaja, ni zamene u vidu Kerika, Džonstona, Lingarda, Pereire, Šnajderlina, Smolinga i Valensije nisu uspeli da pariraju razigranim Parižanima, koji su zatvorili sve prilaze svom golu i rutinski priveli meč kraju, bez ikakve drame. Štaviše, britanski Telegraf je ukazao da je odbrani Junajteda mnogo puta padala koncentracija, a da je uz to - "nevidljivost" Bastijana Švajnštajgera nešto što može da zabrine Van Gala i stručni štab.

Ipak, sve je ovo još uvek pripremni period, mada je Junajtedu ostalo još malo vremena za popravke, jer 8. avgusta na startu Premijer lige igra protiv Totenhema.

Komentari / 0

Ostavite komentar