Везаних руку гледао промоцију сина у Бајерну!

Радост Артура Видала због трансфера у Минхен замућена је дан после промоције.

Фудбал 31.07.2015 | 22:00
Везаних руку гледао промоцију сина у Бајерну!

"Данас ми се сан остварио. Играм већ довољно дуго као професионалац и мислим да је сада прави моменат да пређем у клуб као што је Бајерн. Веома сам срећан и јако задовољан што сам дошао овде, да покушам да освајам трофеје", рекао је Артуро Видал у уторак, на представљању у Бајерну.

Недуго потом, одрадио је и први тренинг са новим тимом и задовољан отишао кући.

Међутим, исте вечери из домовине је чуо јако лошу вест.

Чилеански лист "Ла Куарта" јавио је да је Ерасмо Видал, Артуров отац, исте вечери био приведен у полицијску станицу у граду Ла Викторији, јер су, рутинском контролом, у његовом поседу пронађени дрога и хладно оружје (ножеви).

Ерасмо је демантовао ту информацију, иако је заиста промоцију сина гледао на ТВ-у у полицијској станици, под надзором полиције, док је чекао испитивање.

"Нисам урадио ништа. Био сам 'чист', што доказује и то што су ме брзо пустили на слободу. Само сам попио неколико пива са друговима. Све је прошло јако мирно".

Међутим, локални функционер Кристијан Поблете дао је другачију слику тог случаја.

"Господин Ерасмо Видал приведен је у станицу због поседовања два ножа и дроге. Пуштен је на слободу јер је утврђено да је дрогу поседовао због конзумације, не препродаје. Рекао је полицији и да је имао ножеве зато што је био позван на роштиљ".

И Артуро Видал дружио се овог лета припадницима полиције, јер је слупао свој скупоцени ауто током Копа Америке, на којем је његова селекција први пут у историји освојио злато.

Коментари / 0

Оставите коментар