Vezanih ruku gledao promociju sina u Bajernu!

Radost Artura Vidala zbog transfera u Minhen zamućena je dan posle promocije.

Fudbal 31.07.2015 | 22:00
Vezanih ruku gledao promociju sina u Bajernu!

"Danas mi se san ostvario. Igram već dovoljno dugo kao profesionalac i mislim da je sada pravi momenat da pređem u klub kao što je Bajern. Veoma sam srećan i jako zadovoljan što sam došao ovde, da pokušam da osvajam trofeje", rekao je Arturo Vidal u utorak, na predstavljanju u Bajernu.

Nedugo potom, odradio je i prvi trening sa novim timom i zadovoljan otišao kući.

Međutim, iste večeri iz domovine je čuo jako lošu vest.

Čileanski list "La Kuarta" javio je da je Erasmo Vidal, Arturov otac, iste večeri bio priveden u policijsku stanicu u gradu La Viktoriji, jer su, rutinskom kontrolom, u njegovom posedu pronađeni droga i hladno oružje (noževi).

Erasmo je demantovao tu informaciju, iako je zaista promociju sina gledao na TV-u u policijskoj stanici, pod nadzorom policije, dok je čekao ispitivanje.

"Nisam uradio ništa. Bio sam 'čist', što dokazuje i to što su me brzo pustili na slobodu. Samo sam popio nekoliko piva sa drugovima. Sve je prošlo jako mirno".

Međutim, lokalni funkcioner Kristijan Poblete dao je drugačiju sliku tog slučaja.

"Gospodin Erasmo Vidal priveden je u stanicu zbog posedovanja dva noža i droge. Pušten je na slobodu jer je utvrđeno da je drogu posedovao zbog konzumacije, ne preprodaje. Rekao je policiji i da je imao noževe zato što je bio pozvan na roštilj".

I Arturo Vidal družio se ovog leta pripadnicima policije, jer je slupao svoj skupoceni auto tokom Kopa Amerike, na kojem je njegova selekcija prvi put u istoriji osvojio zlato.

Komentari / 0

Ostavite komentar