ЛЕ: У Жељи оптимизам пред дуел са Стандардом

Шеф струке Жељезничара Миломир Одовић и капитен Маријан Антоловић истакли у сриједу увече да плави желе у Лијежу остварити позитиван резултат против Стандарда у трећем колу квалификација за Лигу Европе. 

Фудбал 30.07.2015 | 16:40
ЛЕ: У Жељи оптимизам пред дуел са Стандардом

Жељо вечерас гостује Стандарду (20.30 х) у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе.

Миломир Одовић је на званичној конференцији за штампу истакао да његова млада екипа једва чека нови изазов да игра против јаког противника.

"Надам се да ћемо на квалитетан начин одговорити Стандарду. Недостак Јосипа Квесића ће бити велики хендикеп за нас. Он је јако значајан и квалитетан играч био за наш тим. Младеновић ће сутра почети на позиији лијевог бека и са њим ћемо почети на тој позицији", рекао је Одовић, а пренио званични сајт клуба.

Одовић је још додао да састав неће говорити до самог почетка утакмице, те додао да ће бити интересантно на који начин ће парирати квалитетној екипи са одличним појединцима.

Потом је на питања новинара одговарао капитен Жеље Маријан Антоловић.

"Сигурно је да се ради о квалитетном противнику. Ипак, ми смо показали да можемо добро одиграти у Европи. Искрено ми желимо остварити добар резултат и имамо се право надати. Сваки атрактиван резултат пред реванш у Сарајеву је онај који нас задовољава", казао је Антоловић.

Антоловић је истакао да је екипи додатни мотив што четири утакмице нису примили гол, те да је најбитније да сутра сви истрче као тим.

Селектор фудбалера Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић присуствовао је тренингу Жељезничара пред прву утакмицу против Стандарда у Лијежу.

Кормилар "змајева" је легенда клуба са "Грбавице" и није пропустио прилику да изабраницима Миломира Одовића пожели срећу на вечерашњој утакмици са Белгијанцима на стадиону "Морис Дуфресн".

Коментари / 0

Оставите коментар