Српски син - несуђени репрезентативац Србије!

Драговић открио: Хтео сам да заиграм са Видићем, али ФСС..."Управо због незаинтересованости ФСС-а, није ме превише погодило све то", рекао је дефанзивац Динама из Кијева.

Фудбал 01.08.2015 | 13:00
Српски син - несуђени репрезентативац Србије!

Србија ће у наредним квалификацијама за Мундијал у Русији 2018. бити у групи са Аустријом, а наспрам наших фудбалера наћи ће се земљак Александар Драговић, дефанзивац Динама из Кијева.

Наш момак, који је рођен у Бечу 1991. године, открио је да је имао жељу да обуче дрес Орлова, али да је конкретан позив изостао.
"Имао сам велику жељу да заиграм за репрезентацију Србије и надао сам се да ће ми саиграч бити Немања Видић, који ми је био идол од малих ногу и хтео сам да играм у пару с њим, али из Фудбалског савеза Србије ме нико није контактирао. Нису обратили пажњу на мене", рекао је Драговић за Спортски журнал.

Али, како репрезентативац Аустрије тврди - није се много разочарао.
"Управо због незаинтересованости ФСС-а, није ме превише погодило све то. Слична судбина задесила је многе играче. Аустрија је више обратила пажњу на мене, тако да се нисам двоумио. Носим дрес Аустрије, то је моја домовина и желим да се на најбољи начин одужим за указано поверење".

Коментари / 0

Оставите коментар